Kleinmeubelen en decoratie

Hoewel De Zetelhallen gespecialiseerd is in zetelmeubelen allerlei zoals zetelbedden, zetels en relaxen, hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan kleinmeubelen en decoratie in Antwerpen. Omdat een moderne gezellige living of woonkamer uit meer dan enkel mooie en kwaliteitsvolle zitmeubelen bestaat.

Verlichting en tapijten

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een stijlvol bijzettafeltje of een mooie lamp voor sfeervolle verlichting? Dan vindt u bij ons vast wat u zoekt. Ook op vlak van tapijten of andere kleine decoratiestukken zit u goed in De Zetelhallen. Onze collectie verandert geregeld, ook die van onze zetelmeubelen. Wij hebben dus regelmatig nieuwe stukken in huis. Kom daarom eens over de vloer en kijk of er iets bij is naar uw smaak. Indien u dat wenst kunt u uiteraard ook kleinmeubelen of zetelmeubelen bestellen.

Neem contact op

Bekijk zeker onze promoties en mis onze voordelige aanbiedingen niet. Wilt u ons volledig aanbod aan decoratie leren kennen? Dan nodigen wij u uit om eens langs te komen bij De Zetelhallen in Antwerpen. Of contacteer ons via onze contactpagina.