Elektrisch en manueel relaxen

Op zoek naar een kwaliteitsvolle relaxzetel? Bij ons zit u goed. Bij De Zetelhallen hebt u de keuze uit heel wat verschillende modellen relaxen in Antwerpen. Kom langs in onze toonzaal in Hoboken en wandel langs onze modellen. Probeer ze gerust even uit.

Kom volledig tot rust

Beetje moe of gespannen? Kom dan even volledig tot rust in een van onze relaxzetels. U vindt bij ons zowel manuele als elektrische relaxzetels. Een relax kan ook verwerkt worden in een 2-zit of 3-zit als u dat wenst. U kunt bij ons immers uw zetels volledig op maat laten maken. Wij zijn gesecialiseerd in elektrische relaxen met één of twee motoren. Heel wat van onze relaxen bevatten een elektrische lift zodat de zetel met één druk op de knop recht komt. Ideaal voor mensen die niet zo mobiel zijn, of voor rusthuizen.

Leder of stof

Onze zetels zijn zowel van binnenlandse als van buitenlandse makelij en zijn gefabriceerd van leder, microvezel of stof. Bekijk hier alvast onze promoties. Wilt u ons volledig aanbod aan relaxen leren kennen? Dan nodigen wij u uit om eens langs te komen bij De Zetelhallen in Antwerpen. Of contacteer ons via onze contactpagina.