Zetelmeubelen voor iedereen

De Zetelhallen

Ons aanbod aan zetelmeubelen in Antwerpen is enorm uitgebreid en gevarieerd. Zetels in alle maten, kleuren en gewichten. In totaal meer dan tweehonderd zetelmeubelen, zijn steeds te bezichtigen in onze toonzaal in Hoboken. Ons aanbod is zowel van Belgische makelij als van Italiaanse, Duitse, Poolse of andere origines.

Professioneel advies

Kom eens langs en wandel in alle rust tussen onze relaxzetels en zetelbedden. Bent u even moe? Rust dan lekker uit in een van de vele zetels die u tegenkomt. Wedden dat u wil blijven zitten? Wij zijn er steeds om u bij te staan met al uw vragen omtrent onze zetelmeubelen. Wij bieden u met heel veel plezier professioneel advies gebaseerd op 40 jaar ervaring in de zetelsector.

Persoonlijk en eerlijk

Ons advies is steeds persoonlijk en eerlijk, daar gaan we prat op. Wij willen dat al onze klanten steeds de juiste keuze maken en zijn niet bang om u eventueel een bepaalde zetel af te raden. Bent u nieuwgierig en wil u graag eens langskomen om onze zetels te bewonderen en ons te leren kennen? Wij ontvangen u steeds met open armen. Geraakt u niet onmiddellijk tot bij De Zetelhallen in Antwerpen en heeft u vragen over onze zetelmeubelen? Contacteer ons dan zeker via onze contactpagina.